tirsdag den 15. december 2015

Kalkulation

Skema til kalkulation.                                                                                                                                            Dato        /         20

Varens navn: Braiserede svinekæber i vin med kartoffel-sellerimos med rødkål salat.

Antal couverter:____1________


Kolonne 1
Kolonne 2
Kolonne 3
Kolonne 4
Kolonne 5
Kolonne 6
Råvarerart



Mængde
Kostpris
ekskl.
moms
pr. kg/li-ter/stk.
Om-regnings-tal for tilberedningssvind
Kolonne 2x3x4
Indkøb.
Kolonne 2x4
Svine kæber
1 kg


 1



Smør
0,05 kg
20,50

0,05
0,05125

0,0025625
Selleri
0,2 kg
13,60

1,203
3,27216

0,654432
Gulerod
0,08 kg
5,50

1,227
0,53988

0,0431904
Løg
0,135kg
6,50

1,111
0,9749025

0,1316118375
Tomat
0.8 kg
26,00

2,000
41,6

33,28
vin
0,5 L
54,00

0,5
13,5

6,75
Kartofler
0,250 kg
9,00

1,205
2,71125

0,6778125
Mælk
0,5 L
14,50

0,5
0,752

0,376
Porre
0,1 kg
25,00

0,1
0,25

0,025
Valnødderkerner
 0,1 kg
112,00

0,1
1,12

0,112

Honning
0,3 kg
30,00

0,3
2,7

0,81

Appelsiner
0,14 kg
12,50

0,250
0,4375

0,06125

Rødkål
1,2 kg
10,00

1,105
13,26

15,912

Æblecidereddike
0,025 L


0,025




Olivenolie
0,01 kg
84,00

0,01
0,0084

0,0000843
6



















Kostpris i alt

10413,1





Ingen kommentarer:

Send en kommentar